AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşen insanlar görmek

Kahve falında uçurumdan düşen insanlar görmek

Kahve falında uçurumdan düşen insanlar görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, saygınlık elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalettir.

Kahve falında uçurumdan düşen insanlar gördüyseniz:

  • Sezgilerle ilerlemeniz sizin için risk oluşturabilir.

Kahve falında uçurumdan düşen insanlar görmek yerinde saymayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu uçurumdan düşerken görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına yorulur.

Kahve falında uçuruma düşmemek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçuruma düşüp çıkmak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına yorulur.

Kahve falında kardeşini uçurumdan düşerken görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtarılmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun uçuruma düştüğünü görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir