AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan atılmak

Kahve falında uçurumdan atılmak

Kahve falında uçurumdan atılmak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan atılmak gördüyseniz:

  • Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var.

Kahve falında uçurumdan atılmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine taş atıldığını görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, zararının büyük olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine taş atıldığını görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, sonradan da çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan atıldığını görmek şansının kendisinden yana gideceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın üstüne atıldığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, başarıya giden yolların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin üstüne atıldığını görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tokat atıldığını görmek üzücü haberler alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir