AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın üstüne atıldığını görmek

Kahve falında yılanın üstüne atıldığını görmek

Kahve falında yılanın üstüne atıldığını görmek yaşama hevesinden olacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın üstüne atıldığını gördüyseniz:

  • Yapılması gereken anlaşmaları zorlayabilirsiniz.

Kahve falında yılanın üstüne atıldığını görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne toprak atıldığını görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne kedi atıldığını görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne toprak atılmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin üstüne atıldığını görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerine yılan atıldığını görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanların üstüne basmak oldukça büyük başarılara, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılan üstüne oturmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir