AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin üstüne atıldığını görmek

Kahve falında farenin üstüne atıldığını görmek

Kahve falında farenin üstüne atıldığını görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işarettir.

Kahve falında farenin üstüne atıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Kahve falında farenin üstüne atıldığını görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın üstüne atıldığını görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine inanılır.

Kahve falında üstüne kedi atıldığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne toprak atıldığını görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında üstüne toprak atılmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne fare atladığını görmek hem ün sahibi olacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında fareyi üstüne görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında farenin üstüne atladığını görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir