Kahve falında tokat atıldığını görmek

Kahve falında tokat atıldığını görmek ters giden olayların düzeltileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tokat atıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar.

Kahve falında birisine tokat atıldığını görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tokat atıldığını görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversiteden atılmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında hapishaneye atılmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında nişanın atıldığını görmek sıkıntılara neden olacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ateşe atıldığını görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerine yılan atıldığını görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne kedi atıldığını görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir