AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumda yürümek

Kahve falında uçurumda yürümek

Kahve falında uçurumda yürümek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, aydınlık bir döneme girileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumda yürümek gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Kahve falında uçuruma yürümek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında uçurum kenarında yürümek kazalardan ve belalardan korunacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında yürümek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında uçurum kenarından yürümek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işarettir.

Kahve falında uçurumun kenarından yürümek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında uçurumdan yürümek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumda yürümek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, o kişiye zararının dokunacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında olduğunu görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir