AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma yürümek

Kahve falında uçuruma yürümek

Kahve falında uçuruma yürümek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, maddi sorunlarının artacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, dinde bilginleşeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine işaret eder.

Kahve falında uçuruma yürümek gördüyseniz:

  • Şimdiden tedbir alın.

Kahve falında uçuruma yürümek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında yürümek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan yürümek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında yürümek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumda yürümek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurum kenarından yürümek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumun kenarından yürümek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan birini kurtarmak rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir