AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumda mahsur kalmak

Kahve falında uçurumda mahsur kalmak

Kahve falında uçurumda mahsur kalmak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, anne baba duasının alınacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında uçurumda mahsur kalmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette mahsur kalmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında binada mahsur kalmak planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında asansorde mahsur kalmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında mahsur kalmak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemide mahsur kalmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bir odada mahsur kalmak özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, haklılığının anlaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir