AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma bakmak

Kahve falında uçuruma bakmak

Kahve falında uçuruma bakmak dostlarını da iyi seçeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçuruma bakmak gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında uçurumdan denize bakmak darlığa düşmeyeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan bakmak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan aşağı bakmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçuruma bakmak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini uçurumdan kurtarmak yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumda mahsur kalmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşeni kurtarmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine alamet eder.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir