AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uçurumdan kurtarmak

Kahve falında birini uçurumdan kurtarmak

Kahve falında birini uçurumdan kurtarmak yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına işaret eder.

Kahve falında birini uçurumdan kurtarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında uçurumdan düşen birini kurtarmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan kurtarmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan kurtarmak keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birini uçurumdan kurtarmak sağlıklı bir kişi olmaya, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşeni kurtarmak kalp kırıklığı olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan insan kurtarmak fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine inanılır.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı uçurumdan kurtarmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir