Kahve falında uçurumdan bakmak

Kahve falında uçurumdan bakmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, rızık elde edeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, zorlukların geride kalacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan bakmak gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Kahve falında uçurumdan bakmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan aşağı bakmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında uçuruma bakmak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine delalet eder.

Kahve falında uçurumdan denize bakmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına işarettir.

Kahve falında arabayı uçurumdan kurtarmak hasret giderileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan arabayla düşmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında uçuruma tırmanmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dertlerinin unutulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir