AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmek mezara konmak

Kahve falında ölmek mezara konmak

Kahve falında ölmek mezara konmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, doğru karar veremeyeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölmek mezara konmak gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Kahve falında ölmek mezara konmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara konmak kazancının günden güne çok artacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmek tabuta konmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında güvercin konmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, dertlerin bölüşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak ağaca konmak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçup ağaca konmak rahata erileceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına alamet eder.

Kahve falında omzuna serçe konmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi gücünün katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaca konmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir