AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki uçlu bıçak görmek

Kahve falında iki uçlu bıçak görmek

Kahve falında iki uçlu bıçak görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine alamet eder.

Kahve falında iki uçlu bıçak gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında iki uçlu bıçak görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ucu kırık bıçak görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, huzurunun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle uçtuğunu görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan tren görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalettir.

Kahve falında uçan ördek görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında balonların uçtuğunu görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan balıklar görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında arabayla ucuruma ucmak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin istediği gibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir