AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçsuz bucaksız su görmek

Kahve falında uçsuz bucaksız su görmek

Kahve falında uçsuz bucaksız su görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında uçsuz bucaksız su gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Kahve falında uçsuz bucaksız su görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında uçsuz bucaksız arazi görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, şansın yüze güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçsuz bucaksız yeşillik görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında suyun üzerinde uçtuğunu görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde uçtuğunu görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında uçak uçurduğunu görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında domuzun uçtuğunu görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçup yere inmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir