AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçsuz bucaksız yeşillik görmek

Kahve falında uçsuz bucaksız yeşillik görmek

Kahve falında uçsuz bucaksız yeşillik görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçsuz bucaksız yeşillik gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Kahve falında uçsuz bucaksız yeşillik görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçsuz bucaksız arazi görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçsuz bucaksız su görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil uçan böcek görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine inanılır.

Kahve falında yeşil uçan yılan görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil uçurtma görmek yönetici olacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında uçan yeşil böcek görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan fil görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, küslerin ve dargınların barışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir