AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçup yere inmek

Kahve falında uçup yere inmek

Kahve falında uçup yere inmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, işinden evine gidip geleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına delalettir.

Kahve falında uçup yere inmek gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Kahve falında uçup yere inmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe işaret etmektedir.

Kahve falında uçup denize inmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerin dibine inmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uçakla yere inmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarak yere inmek büyük işlere girileceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yere inmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir