AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üzerinde uçtuğunu görmek

Kahve falında suyun üzerinde uçtuğunu görmek

Kahve falında suyun üzerinde uçtuğunu görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalet eder.

Kahve falında suyun üzerinde uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bir süre sabredebilirseniz nedenlerin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında suyun üstünde uçtuğunu görmek bir araya geleceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında suyun üzerinde uçtuğunu görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçsuz bucaksız su görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin uçtuğunu görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan motorsiklet görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında uçmayı öğretmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Kahve falında karıncanın uçtuğunu görmek ayıplı yolara sapacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan ruhlar görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir