AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünde uçtuğunu görmek

Kahve falında suyun üstünde uçtuğunu görmek

Kahve falında suyun üstünde uçtuğunu görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kısmetlerin azalacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun üstünde uçtuğunu gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında suyun üstünde uçtuğunu görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, atılan adımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde uçtuğunu görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeyin üstünde uçtuğunu görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde uçtuğunu görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçsuz bucaksız su görmek zahmetinin çoğalacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun üzerinde uçtuğunu görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hep dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun üstünde araba görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir