AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçmak ve yere inmek

Kahve falında uçmak ve yere inmek

Kahve falında uçmak ve yere inmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, özlem gidereceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, verimin her geçen gün artacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işaret eder.

Kahve falında uçmak ve yere inmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Kahve falında uçmak ve yere inmek daha iyi yerlere geleceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gökten yere inmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yerin dibine inmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yere inmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten yere inmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında asansörle yerin dibine inmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında uçarak yere inmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında uçakla yere inmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir