AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı sırtına almak

Kahve falında babayı sırtına almak

Kahve falında babayı sırtına almak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı sırtına almak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında babanın sırtını görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalettir.

Kahve falında babayı sırtta taşımak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı sırtında taşımak bazı konularda önayak olunacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayı sırtına almak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, çok kötü günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın sırtına binmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını sırtında taşımak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sırtta mühür görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir