AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın sırtına binmek

Kahve falında babanın sırtına binmek

Kahve falında babanın sırtına binmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, durulacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın sırtına binmek gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınıza göre yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemelerin veya yer değişikliğinin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında babanın sırtına binmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin sırtına binmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanın sırtına binmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan sırtına binmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin sırtına binmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sırtına binmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin sırtına binmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında inek sırtına binmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir