AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak yürüdüğünü görmek

Kahve falında uçarak yürüdüğünü görmek

Kahve falında uçarak yürüdüğünü görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçarak yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri evinizle ilgili konularda istediklerinizi yapmaya ikna edebilirsiniz.

Kahve falında uçar gibi yürümek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarak yürüdüğünü görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçarak kabeye gitmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu uçarken görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına delalettir.

Kahve falında bir yere uçarak gitmek böylece hayatının da düzene gireceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarak birinden kaçmak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında leylekleri uçarken görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçar gibi koşmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir