AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak kabeye gitmek

Kahve falında uçarak kabeye gitmek

Kahve falında uçarak kabeye gitmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, sevinileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, saygınlık göreceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçarak kabeye gitmek gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Kahve falında uçarak kabeye gitmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek hastalığın biteceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarak camiye gitmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yere uçarak gitmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında uçarak gitmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında uçarak bir yere gitmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına delalettir.

Kahve falında uçarak cennete gitmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kabeye yürüyerek gitmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir