AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak birinden kaçmak

Kahve falında uçarak birinden kaçmak

Kahve falında uçarak birinden kaçmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, aile saadetinin de artacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uçarak birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Kahve falında uçarak birilerinden kaçmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında düşmandan uçarak kaçmak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birilerinden uçarak kaçmak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında birinden uçarak kaçmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarak birinden kaçmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, iyi kısmetleri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak kaçmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birini uçarken görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, planların aksayacağına alamet eder.

Kahve falında denizi uçarak geçmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir