AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak elma toplamak

Kahve falında uçarak elma toplamak

Kahve falında uçarak elma toplamak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, istihdam edeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine inanılır.

Kahve falında uçarak elma toplamak gördüyseniz:

  • Bir sonraki hamlenizi düşünmeden önce, her şeyin yerli yerine oturtulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında uçarak elma toplamak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ekşi elma toplamak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine inanılır.

Kahve falında dalından elma toplamak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında incir ve elma toplamak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeden elma toplamak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan sarı elma toplamak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında nar ve elma toplamak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir