AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden elma toplamak

Kahve falında bahçeden elma toplamak

Kahve falında bahçeden elma toplamak kazancının günbegün artacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden elma toplamak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar olumlu şeyler vaat ediyor olabilir.

Kahve falında bahçede elma toplamak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeden elma toplamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma bahçesi görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına inanılır.

Kahve falında bahçede elma görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, nice noksanlık içinde olduğuna alamet eder.

Kahve falında bahçede elma ağacı görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına yorulur.

Kahve falında bahçede elma yemek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı elma bahçesi görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede kırmızı elma görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir