AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı uçarken görmek

Kahve falında balığı uçarken görmek

Kahve falında balığı uçarken görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine yorulur.

Kahve falında balığı uçarken gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz.

Kahve falında balık uçarken görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına işarettir.

Kahve falında balığı uçarken görmek hastalanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baykuşu uçarken görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında denizde uçarak yüzmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işarettir.

Kahve falında leylekleri uçarken görmek elindeki malların gideceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işarettir.

Kahve falında düşmandan uçarak kaçmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında uçarken şarkı söylemek bol dua edeceğine, yüksek bir makama geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşu uçarken görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir