AnaSayfa / Genel / Kahve falında atı uçarken görmek

Kahve falında atı uçarken görmek

Kahve falında atı uçarken görmek fakirlerin zenginleşeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere delalet eder.

Kahve falında atı uçarken gördüyseniz:

  • Daha bağımsız planlar yapmalısınız.

Kahve falında atı uçarken görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçarak yere inmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçarken düşmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalettir.

Kahve falında kendini gökyüzünde uçarken görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, yapılan ahlaksız davranışlara yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak camiye inmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balığı uçarken görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında melekleri uçarken görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir