AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan taş görmek

Kahve falında uçan taş görmek

Kahve falında uçan taş görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, işlerindeki karın artacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında uçan taş gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz nedeniyle aslında durumun gerektirmediği adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında uçan taş görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında uçan taşlar görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan kanarya görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında uçak uçurduğunu görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında hamam böceğinin uçtuğunu görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına işaret eder.

Kahve falında farenin uçtuğunu görmek para kazanmaya, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında evlerin uçtuğunu görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, elde edilen nasibin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının uçtuğunu görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, gelirinin azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir