AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan taşlar görmek

Kahve falında uçan taşlar görmek

Kahve falında uçan taşlar görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına inanılır.

Kahve falında uçan taşlar gördüyseniz:

  • Sizin eksiklerinizi gideren, sırlarınızı saklayan veya arkanızı toplayan bir kişi daha önce kendisini ispat etmiş olmasına rağmen tekrar test etme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında uçan taşlar görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan taş görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yaşamına bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun üzerinde uçtuğunu görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan adam görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun uçtuğunu görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyi uçurmak hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uç kutusu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten uçtuğunu görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir