AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının uçtuğunu görmek

Kahve falında arkadaşının uçtuğunu görmek

Kahve falında arkadaşının uçtuğunu görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Herkese tavır almadan önce, biraz daha zaman tanımanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının uçtuğunu görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Kahve falında gemilerin uçtuğunu görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında uçan kadın görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında uçan balıklar görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan geyik görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük uçurtma görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine tabir olunur.

Kahve falında uçan tavuk görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ucu yanık para görmek yol kat edeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir