AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin uçtuğunu görmek

Kahve falında farenin uçtuğunu görmek

Kahve falında farenin uçtuğunu görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kalbinin küt küt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında farenin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz.

Kahve falında uçan fare görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan beyaz fare görmek hastalıkların şifa bulacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında farelerin uçtuğunu görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalettir.

Kahve falında farenin uçtuğunu görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine delalettir.

Kahve falında uçan arı görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında elindeki kuşun uçtuğunu görmek zararın telafi edileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla uçtuğunu görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet eder.

Kahve falında sinek uçtuğunu görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir