AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan süpürge görmek

Kahve falında uçan süpürge görmek

Kahve falında uçan süpürge görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, ticaretin büyüyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan süpürge gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Kahve falında uçan süpürgeye binmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan süpürge görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında şarjlı süpürge görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge sesi duymak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde süpürge görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge kaybetmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, hastalıkların kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında süpürge aldığını görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürgelik görmek bol nimete kavuşulacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir