AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan süpürgeye binmek

Kahve falında uçan süpürgeye binmek

Kahve falında uçan süpürgeye binmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında uçan süpürgeye binmek gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Kahve falında uçan süpürgeye binmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan süpürge görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında süpürgeye binmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine alamet eder.

Kahve falında uçan ata binmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan sandalyeye binmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında uçan salıncağa binmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında uçan halıya binmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kimseye borçlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan bisiklete binmek kariyer planının altüst olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir