AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan seccade görmek

Kahve falında uçan seccade görmek

Kahve falında uçan seccade görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet eder.

Kahve falında uçan seccade gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Kahve falında uçan seccade görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında seccade vermek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında beyaz seccade görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette seccade görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık seccade görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bordo seccade görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına yorulur.

Kahve falında ölüden seccade almak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, maddi anlamda güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında seccadeye çiş yapmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir