AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık seccade görmek

Kahve falında yırtık seccade görmek

Kahve falında yırtık seccade görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, daha fazla kazanç getireceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kederinin dağılacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık seccade gördüyseniz:

  • İşle ilgili konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında yırtık seccade görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, geçim derdinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil seccadede namaz kılmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seccade satmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hediye seccade almak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı seccade üzerinde namaz kılmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza tabir olunur.

Kahve falında siyah seccade görmek anne baba duası alacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden seccade almak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında seccadeyi sermek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir