AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden seccade almak

Kahve falında ölüden seccade almak

Kahve falında ölüden seccade almak atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden seccade almak gördüyseniz:

  • Edineceğiniz bilgilerin ilk elden olmasına önem vermelisiniz.

Kahve falında ölüye seccade sermek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden seccade almak çok kötü hissedileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Kahve falında halı seccade görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında seccadede namaz kılmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete seccade görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işarettir.

Kahve falında seccadesiz namaz kılmak kazancının günden güne artacağına, elindekileri de alıp götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarım seccade görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü seccade görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir