AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunun uçmasını görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun uçmasını görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun uçmasını görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçmasını gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilerle vakit geçirebilir, yeni bakış açıları kazanabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında uçamayan muhabbet kuşu görmek kişinin geri planda kalacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu uçurmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçmasını görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan muhabbet kuşu görmek eline para geçeceğine, yükünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu eline almak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşları görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında eve muhabbet kuşu girdiğini görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir