AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun satın almak

Kahve falında maymun satın almak

Kahve falında maymun satın almak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, o kapıyı kapatacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında maymun satın almak gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Kahve falında maymun satın almak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında maymun yüzlü insan görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, hayatını ailesine adayacağına işarettir.

Kahve falında maymun almak üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, gerginliğin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında maymun kesmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında maymun yavrusu görmek mali sorunlarının çözüleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında maymun yumurtası görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunla oynamak burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına tabir olunur.

Kahve falında maymun öpmek yeni duygular tadacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir