AnaSayfa / Genel / Kahve falında leylek sürüsü görmek

Kahve falında leylek sürüsü görmek

Kahve falında leylek sürüsü görmek çok başarılı işlere imza atacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında leylek sürüsü gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında leylek sürüsü görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında uçan leylek sürüsü görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında sürüyle leylek görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında yuvasında leylek görmek hastalıkların biteceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Kahve falında hacı leylek görmek sorunların kalmayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında havada leylek görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, inancının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leyleği havada görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leyleğin öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir