AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin yürüdüğünü görmek

Kahve falında devenin yürüdüğünü görmek

Kahve falında devenin yürüdüğünü görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, güzellik ve hayır geleceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, muradının gerçekleşeceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında devenin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kendinizi kontrol edemeyip kırıcı sözler sarfedebilirsiniz.

Kahve falında deveyle yürümek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalet eder.

Kahve falında devenin yürüdüğünü görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında deve ve deniz görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde deve görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında ölü deve görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yavru deve kuşu görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında evin önünde deve görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına işarettir.

Kahve falında deve kuşunun ısırdığını görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir