AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin uçtuğunu görmek

Kahve falında devenin uçtuğunu görmek

Kahve falında devenin uçtuğunu görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devenin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Kahve falında uçan deve görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, hayaline kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında uçan deve kuşu görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında devenin uçtuğunu görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında deve kervanı görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yolda deve görmek rahat ve huzurlu olunacağına, çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında çölde deve görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deve olmak işlerinde başarılı olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan deve görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir