AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan bit görmek

Kahve falında uçan bit görmek

Kahve falında uçan bit görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hikmete kavuşacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında uçan bit gördüyseniz:

  • Belli borçlarınızı ödemenize faydası olacağını düşünerek bir yatırımınıza para harcayabilirsiniz.

Kahve falında bitin uçtuğunu görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, hep dua edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan bit görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalettir.

Kahve falında yerde bit görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir iliskiyi bitirmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tüp bitmesi görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında biti kafada görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında başından bit düştüğünü görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, büyük kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasık biti görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir