AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüp bitmesi görmek

Kahve falında tüp bitmesi görmek

Kahve falında tüp bitmesi görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işarettir.

Kahve falında tüp bitmesi gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Kahve falında tüp bitmesi görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bitmiş tüp görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında tüpün bittiğini görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, hastalığın biteceğine delalettir.

Kahve falında mutfak tüpü almak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında tüp görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş tüp görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüpün gaz kaçırdığını görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında tüpü söndürmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kimseyle konuşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir