AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitin uçtuğunu görmek

Kahve falında bitin uçtuğunu görmek

Kahve falında bitin uçtuğunu görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında bitin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizde daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında bitin uçtuğunu görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan bit görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Kahve falında saçtan bit ayıklamak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin saçından bit ayıklamak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, verilen emeğin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında bit bulmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın kafasında bit görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saçın bitlenmesini görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında biti eline almak sorunlarının sürekli artacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir