AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir iliskiyi bitirmek

Kahve falında bir iliskiyi bitirmek

Kahve falında bir iliskiyi bitirmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir iliskiyi bitirmek gördüyseniz:

  • Başlama düdüğü çaldığında hazır olmak için ön çalışmaları dört dörtlük yapmalısınız.

Kahve falında bir iliskiyi bitirmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabanci bir erkekle iliskiye girmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir il görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ili kiye girmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında il müdürünü görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında il emniyet müdürünü görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başka il görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında illuminati sembolü görmek kafasını rahatlatacağına, hayatınızın neşe dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir