AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi uçan balon görmek

Kahve falında mavi uçan balon görmek

Kahve falında mavi uçan balon görmek ömür boyu süreceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi uçan balon gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Kahve falında mavi uçan balon görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzüne balon uçurmak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında rengarenk uçan balon görmek sosyal konumunun değişeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli uçan balon görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balon uçurduğunu görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında uçan balondan düşmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına inanılır.

Kahve falında balonla uçtuğunu görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan balonda uçmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir