AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan balona binmek

Kahve falında uçan balona binmek

Kahve falında uçan balona binmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, aksiliklerin yaşanacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında uçan balona binmek gördüyseniz:

  • Konuşmalar esnasında kelimeleri seçerek kullanmalısınız.

Kahve falında uçan balona binmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına inanılır.

Kahve falında uçan balona bindiğini görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne balon uçurmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balon uçurtmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balonların uçtuğunu görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işarettir.

Kahve falında rengarenk uçan balonlar görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalet eder.

Kahve falında uçan balon tutmak pek çok kişiyi idare edeceğine, malın bereketinin artmasına delalet eder.

Kahve falında uçan balonda uçmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir