AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan ayı görmek

Kahve falında uçan ayı görmek

Kahve falında uçan ayı görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kucaklaşacağına delalettir.

Kahve falında uçan ayı gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.

Kahve falında uçan ayı görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, bazı ortak işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayı yakından görmek maddi durumunun düzeleceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı taşlamak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayı yavrusunu görmek malların artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet eder.

Kahve falında kasım ayı görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük ayı görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz büyük ayı görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine alamet eder.

Kahve falında ayı patisi görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir