AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz büyük ayı görmek

Kahve falında beyaz büyük ayı görmek

Kahve falında beyaz büyük ayı görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bilincin artacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz büyük ayı gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz büyük ayı görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Kahve falında büyük beyaz ayı görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük siyah ayı görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında büyük ayı görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir ayı görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı büyük görmek düşmanlarının güçleneceğine, yeni bir eve taşınacağına işaret eder.

Kahve falında ayı çok büyük görmek kazancın her daim artacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir